Brukeravtale

Brukeravtalen skal leses og godtas før man registrerer egen profil hos jazzprofil.no.

Jazzprofil.no drives av Norsk jazzforum og er et supplement til nettsiden JazziNorge.no. Jazzprofil er en sosial nettverks- og profileringstjeneste hvor medlemmer av Norsk jazzforum samt andre aktører i det norske jazzmiljøet kan opprette personlige profiler med den hensikt å kommunisere med andre i miljøet og profilere seg som musikere eller aktører overfor det jazzinteresserte publikummet generelt.

Alle Norsk jazzforums medlemmer (musikere, studenter, storband, festivaler og arrangører) vil få tilbud om å opprette en egen profil.  Profilen kan inneholde kontaktinformasjon, konsertoversikt, blogg, annen relevant informasjon (biografi, diskografi, tekniske spesifikasjoner, foto, videolenker, musikklenker m.m.).  I tillegg vil man som medlem av Norsk jazzforum få tilgang til lukkede diskusjonsforum.

Andre relevante jazzaktører, som for eksempel management og plateselskaper, kan søke om å få opprette egen profil, men vil ikke ha tilgang til lukkede forum.

Hele profilen, med unntak av lukkede forum og direkte kommunikasjon, vil være synlig for allmennheten. Bruk av tjenesten er gratis.

Brukervilkår:

1.1 Når du har fullført registreringsprosessen og klikket på «Jeg aksepterer» har du akseptert Jazzprofils brukervilkår. Disse brukervilkårene vil være juridisk bindende for din bruk av Jazzprofil. Som bruker er du selv ansvarlig for alt innhold du velger å publisere på egen profil. Ved å akseptere Jazzprofils brukeravtale samtykker du i å overholde alle gjeldende lover, regler og forskrifter.

1.2 Jazzprofil godtar ikke innhold som kan virke ærekrenkende, rasistisk, truende, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov. Dette, samt mobbing eller trakassering av andre brukere, kan medføre utestenging eller karantene. Jazzprofil tar seg rett til å fjerne upassende/krenkende innhold. For øvrig oppfordrer Jazzprofil alle brukere til å vise hensyn og følge normalt nettvett.

1.3 Du er personlig ansvarlig for informasjon du måtte legge inn på Jazzprofil.no.  Som bruker er du ansvarlig for at alt innhold på din profil ikke bryter med personvernrettigheter eller opphavsrett i følge åndsverkloven. Du innestår for og garanterer for at du eier og har rettigheter til innhold du legger på din profil. Du samtykker i å betale eventuelle honorar, avgifter og vederlag til enhver person eller virksomhet på bakgrunn av innhold du har lagt inn på din profil.

1.4 Jazzprofil vil ikke gjøre krav på eierrettigheter til innhold på din profil.  Jazzprofil vil ikke misbruke, selge videre eller på noen måte endre dine personlige innstillinger.  Men informasjon, blogginnlegg, foto m.m. (med unntak av all aktivitet i lukkede forum) vil kunne gjøres tilgjengelig på Jazzprofils hoved-/velkomstside. Din profil kan også hentes opp på jazzinorge.no og presenteres som “dagens profil”.

1.5 Du er pliktig til å oppbevare ditt brukernavn og passord på en slik måte at ingen andre enn du har tilgang til det, og du skal umiddelbart endre passordet dersom dette går tapt eller du blir gjort kjent med at andre har kunnskap om passordet.

1.6 Jazzprofil har som mål at tjenesten skal være i drift 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.  Jazzprofil kan likevel ikke garantere noen bestemt oppetid, og har rett til å iverksette tiltak som kan medføre avbrudd, forstyrrelser eller endringer i tjenesten. Jazzprofil vi så langt det er mulig varsle om slike tiltak i god tid på våre nettsider.

1.7 Jazzprofil tar ikke ansvar for tap, skade eller annet i forbindelse med ødeleggelse av data, avbrudd, ikke leverte data, feilaktige leverte data eller lignende.  Jazzprofil forbeholder seg retten til å begrense lagringskapasiteten for innhold du legger på din profil.

1.8 Som bruker samtykker du til og aksepterer at Jazzprofil og Norsk jazzforum, kan sende deg meldinger, varslinger og generell medlemsinformasjon.

1.9 Om din profil ikke har vært oppdatert eller vært i bruk de siste 12 månedene, vil Jazzprofil sende varsel til din registrerte epostadresse. Ved utelatt respons vil din profil bli slettet.

Denne brukeravtalen, eventuelt en publisert revisjon av denne avtalen, er gjeldende så lenge du er registrert i Jazzprofil. Du kan avslutte medlemskapet ditt når som helst og av hvilken som helst grunn, ved å følge instruksjonene på profilens kontorinnstillinger. Alt innhold vil da bli slettet.