Prime Time Orchestra @primetimeorchestra ?

Storband aktiv for 11 måneder, 2 uker siden

Informasjon om Prime Time Orchestra

Fullt navn

Prime Time Orchestra

Type profil

Storband

Hjemsted

Sandvika

Postadresse

Høvikstien 14 – 1363 Høvik

Hjemmeside

http://prime-time.no/

Informasjon

Informasjon

Prime Time Orchestra rangerer i dag som et av Norges ledende storband innen mange sjangere. Orkesteret har base på Musikkflekken i Sandvika.

Orkesterets musikalske ambisjoner: Vi ønsker å være et kraftsentrum for alle typer rytmisk musikk, men med et solid fotfeste i den tradisjonelle storbandverdenen. Vi ønsker å ha en profesjonell tilnærming til det vi driver med, selv om orkesteret hovedsakelig består av amatører og musikere under utdanning fra Norges Musikkhøgskole. Vi vil være et orkester som gir mulighet for videreutvikling av våre medlemmer, komponister og arrangører. Som en konsekvens av disse ambisjonene ønsker vi også å samarbeide med norske, skandinaviske, og internasjonale musikere, instruktører og andre ensembler som kan bidra til å løfte oss videre.

Kort biografi til bruk på forsiden

Stiftet i 1981 og er i dag et av Norges mest spennende og aktive orkester som jobber med norske og internasjonale artister og musikere.

Booking

Booking

DL/Adm. Manager & Producer: Marius Stenberg
Marius.stenberg@orchestra.no
Mob 0047 977 44 973

Historikk

Historikk

PRIME TIME ORCHRESTRA
ble startet i 1981 og har utmerker seg som et prosjekt- og konsertband, og har samarbeidet med en lang rekke kjente norske og utenlandske solister.

I orkesterets egne rekker sitter dyktige amatører sammen med profesjonelle- og semiprofesjonelle musikere. Orkesterets fast musikalsk leder de siste årene er Tarjei Grimsby, allsidig trombonist og ansatt i Det Norske Blåseensemble.

Prime Time Orchestra står musikalsk fritt og liker å jobbe innen ulike musikalske stilarter. De senere års samarbeid med artister som Lill Lindfors og Hector Bingert (Sverige), Peter Asplund og Margareta Bengtson (Sverige), og musikalsk leder Mats Hålling (Sverige), samt Robert Nordmark og Isabella Lundgren (Sverige).
Vi har dessuten spilt konserter med gitaristene Staffan William-Olsson og Frode Kjekstad, salsapianist Sverre Indris Joner, Frank Zappa-arrangør og trombonist Niclas Rydh fra Bohuslän Big Band (Sverige), og samtidskomponist og gitarist Jono El Grande, som har alle vært flotte musikalske opplevelser.