Om Jazzprofil

Jazzprofil er et  nytt nettsamfunn rettet mot Norsk jazzforums musiker-, klubb-, festival- og storbandmedlemmer samt andre profesjonelle aktører i norsk jazz.  Her kan man som medlem av Norsk jazzforum opprette profil med den hensikt å kommunisere med andre i miljøet og med det jazzinteresserte publikum. Andre profesjonelle aktører i norsk jazz, som for eksempel management og plateselskaper, kan søke om å få opprette egen profil.

Er du musiker kan du gjennom din personlige profil markedsføre deg selv og din musikk. Klubber og festivaler kan profilere sitt konsertprogram. På Jazzprofil er i tillegg veien kort for å komme i direkte kontakt med bookingselskaper, agenter, arrangører og musikere.

Del informasjon og nyheter, bilder, videoer, diskografier, biografier, tekniske spesifikasjoner og alt annet du mener bør deles med andre. Jazzprofil har også et godt alternativ til egen hjemmeside; opprett din egen blogg som kommuniserer med din jazzprofil.

Har du et tema du er opptatt av, kan du delta i diskusjonsforum og opprette egne tråder. Inviter med alle eller lag lukkede forum for spesielt inviterte.

Jazzprofil er tre ting på én gang; nettsamfunn, oppslagsverk og kontaktdatabase for dagens aktører i norsk jazz.